Team OG vann The International

Turneringen The International är världens största turnering sett till prispengar inom e-sporten. Med över 100 miljoner kronor till det vinnande laget.

Under gårdagskvällen korades vinnaren och det blev en skräll i form av Team OG – Ett lag som ingen trodde på förhand skulle ha något med slutsegern att göra.

Högst odds av samtliga lag

Team OG, som splittrades innan sommaren, hade av förklarliga skäl det allra högsta oddset av samtliga 18 lag som deltog i The International att vinna titeln.

För de som hade lagt ett bet på att Team OG skulle ta hem hela turneringen väntar en fin utbetalning. Ytterligare ett bevis på att vad som helst kan hända inom Dota 2 betting.

Första eventet för OG-spelare

Esportare.se som följer esport på nära håll skriver att spelaren ”Topson” i Team OG deltog på sitt första lan event någonsin. Innan turneringen hade han vunnit totalt 3,000 dollar på Dota2. Nu har han tillsammans med Team OG vunnit över 11,230,000 dollar.

PSG.LGD som förlorade finalen går inte lottlösa de heller utan tar hem över 4,083,000 dollar. EG får för sin tredjeplats 2,679,000 dollar och Team Liquid på fjärdeplats får 1,786,000 dollar.

Lämna en kommentar