CSGO betting

CSGO betting – Vi listar alla CSGO betting sites

CSGO betting

Är du grym på Counter-Strike? Har du kolla på samtliga vinklar och granatkast på Dust 2? I så fall är CSGO betting något för dig.

Addera extra krydda till CS-matcherna och turneringarna genom att samtidigt lägga ett bet på det vinnande laget. Då kan du följa spelet med stor spänning och göra dig en hacka på samma gång.

På Ezbet.se guidar vi dig till de bästa bonusarna och spelbolagen inom CSGO betting – så att du kan fokusera på att sätta dina bets.

Hitta bästa bonusen på CSGO betting

Spelbolag Info Gå till
GG Bet
 • Bara e-sport hos GG.bet
 • Upp till 1 000 kr i bonus
[maxbutton id=”1″ url=”https://ggbetpromo.com/l/5ad267edc88d8d6224381b41″ ]
 • Spela hos Zlatan och Bethard
 • Upp till 1 000 kr i bonus
[maxbutton id=”1″ url=”http://wleuroearners.adsrv.eacdn.com/wl/clk/?btag=a_9144b_8″ ]
Esportsbetting
 • Seriös betting på e-sport
 • Du får 2 riskfria spel!
[maxbutton id=”1″ url=”https://wlwetten.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_479b_38c_&affid=180&siteid=479&adid=38&c=” ]
Mr Green
 • Mr.Green satsar på e-sport!
 • 100% vinstboost på första spelet
[maxbutton id=”1″ url=”https://www.mrgreen.com/sv/” ]
Betway
 • Betway älskar e-sport!
 • 100% bonus på din insättning
[maxbutton id=”1″ url=”http://betway.com/?s=bw200345&mid=18535″ ]
Betsafe
 • Stort utbud inom e-sport
 • 2 000 kr i bonus hos Betsafe
[maxbutton id=”1″ url=”https://www.betsafe.com/sv” ]
NordicBet
 • Höga odds inom betting och e-sport
 • 1 000 kr i bonus och ett riskfritt spel
[maxbutton id=”1″ url=”http://record.nordicbet.com/_3u5xgJsfrux3S9_9UIQv6WNd7ZgqdRLk/1/” ]
Bet365
 • En av världens största spelsidor
 • 1 000 kr i bonus!
[maxbutton id=”1″ url=”https://www.bet365.com/sv/” ]

Olika speltyper på CSGO betting

När du vill lägga spel på CSGO-matcher eller turneringar så finns det ett par olika typer av spel du kan välja att satsa dina pengar på. Om du inte redan visste så kan det vara bra att ha koll på vilka dessa är så att du kan placera det bästa betet utifrån givet läge.

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Matchresultat – 1X2

Det allra mest klassiska sättet att betta på är att ange vilket lag som vinner matchen. Detta görs via ett bet som brukar anges som 1X2 där 1:an står för att hemmalaget vinner matchen, X står för att det blir lika och 2:an för att bortalaget vinner.

Om du precis börjar med CSGO betting så kan det vara smart att börja med att spela på vem som vinner matchen. Ett spel som är enkelt att förstå och oddsen är ofta tydliga att förstå också.

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Turneringsvinnare

Om du vet vilket lag som har den bästa dagsformen kan det vara smart att lägga ett bet på det lag som vinner hela turneringen. Detta bet kan passa sig bra om du har en stark känsla eller tro på ett visst lag.

Att sätta en turneringsvinnare ger ofta ett högre odds vilket ger en bra utbetalning på ditt spel om det sitter. Beroende på hur det går för laget kan spänningen även vara kvar under hela turneringen.

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Handikapp i rundor

Om du lägger ett bet med handikapp så betyder det att du ger ett av de spelande lagen ett handikapp med så många rundor som spelet anger. Om du satsar på ”handikapp -3″ betyder det att du tror att det laget som du lägger ditt spel på kommer att vinna med 4 eller fler rundor.

Om kartan slutar 16-12 i rundor till ditt lag så har du med andra ord vunnit ditt spel. Slutar matchen däremot 16-14 till ditt lag, eller om ditt lag förlorar, så förlorar du också ditt bet.

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Vinnare pistolrundan

Pistolrundan är en av de viktigaste rundorna i Counter-Strike som kan ge dig ett ekonomiskt försprång och några enklare rundor initialt när ditt lag kan köpa bättre vapen än motståndarna.

Inom CSGO betting finns möjligheten att spela på vilket lag som kommer att vinna pistolrundan för en angiven karta. Detta spel läggs enklast via livebetting då lagen behöver välja karta innan du kan lägga spelet.

[/lgc_column]

Liveodds och livebetting på CSGO

Att spela live under matchens gång kan vara väldigt effektivt om du är bra på att analysera åt vilket håll momentum lutar. Då kan du hitta riktigt fina spel och odds ifall du lyckas pricka rätt. Att förutse att ett lag kommer att vända på en match eller en karta kan ge bra betalt när det sitter.

Liveodds är något som uppdateras hela tiden och kan kontrolleras antingen av en oddssättare hos spelbolaget eller beroende på hur andra spelare bettar. Om majoriteten tror på en sak men din analys säger det motsatta kan du få ditt spel till ett förhöjt odds efter att majoriteten har sänkt det genom många bets.

CSGO bonusar 2018

När du sätter in pengar för att betta på CSGO så kan det vara skönt att boosta ditt konto med lite extrapengar. Med en CSGO bonus kan du oftast alltid som minst dubbla din insättning där spelbolaget erbjuder samma summa som du sätter in.

Så om du sätter in 500 kr att spela för på ditt konto så bjuder spelbolaget dig som ny kund på ytterligare 500 kr vilket ger dig totalt 1 000 kr att lägga bets för. Det ger dig ytterligare chans att vinna pengar genom CSGO betting och kunna ta ut en fin summa till ditt bankkonto.

Betting på andra spel

Missar inte att du även kan spela på en mängd andra spel inom e-sporten.